Projectondersteuning  (Jongeren- en buurtbemiddeling) 


Steeds meer gemeenten, welzijnsorganisaties en woningbouworganisaties investeren in projecten op het gebied van jongeren- en buurtbemiddeling.
In Dialoog.... ondersteunt bij het opzetten of verstevigen van van uw project vanuit eigen kennis en jarenlange ervaring met jongeren- en buurtbemiddeling.

 

 

 

Voorbeelden

In Dialoog.... biedt ondersteuning, advies en begeleiding bij:

 • een informerende workshop jongeren- en buurbemiddeling
  met alle mogelijk betrokken instanties en belanghebbenden
  (bijvoorbeeld politie, woningbouworganisaties, ambtenaren of bestuurders, welzijnsorganisaties, jongeren, vrijwilligers en andere betrokkenen).
  Tijdens deze bijeenkomst wordt kennis gemaakt met bemiddeling, informatie uitgewisseld en gesproken over nut en noodzaak van buurtbemiddeling voor alle betrokkenen.
  Aan het eind van de bijeenkomst wordt geïnventariseerd wat succesfactoren zijn bij de invoering van buurtbemiddeling. en wat eerste stappen zouden kunnen zijn om jongeren- en buurtbemiddeling in te voeren.

 • de opzet van een nieuw project jongeren- of buurtbemiddeling

 • bestaande projecten jongeren- en buurtbemiddeling
  zoals tijdelijke vervanging of ondersteuning van de coördinator van een project op het gebied van jongeren-/buurtbemiddeling

 • initiatieven gericht op mediationvaardigheden in school, wijk of buurtMaatwerk

Omdat iedere situatie anders is ontwerpt In Dialoog.... met u de best passende aanpak en wordt desgewenst een concreet plan samengesteld.Maatwerk passend staat altijd voorop. Alle denkbare en wenselijk combinaties (van projectondersteuning, mediation, coaching en training) zijn hierbij mogelijk.Informatie

Wilt u meer informatie over projectondersteuning of heeft u specifieke wensen ?

Neem gerust contact op.


Voor verdere achtergrondinformatie over jongeren- en buurtbemidderling zie: Links en overige informatie.